11.4 test

Vaknade kl 4 och gick på muggen. Checkade vilken wod som var aktuell för dagen. Det skulle jag inte gjort. Pulsen steg direkt med 10 slag och jag kunde inte somna om så det var bara att kliva upp. Fy fan, hubba bubba va dålig uppladdning.

Kände på 11.4:an idag och det var precis lika tufft som väntat. OHS klart värst men största tidstjuven var Burpees och klart tråkigast.

Lyckades endast med 7 st MU, det räcker inte långt när alla gör denna två ggr. Visst jag kanske håller mig kvar i tabellen men vill ligga topp 30 så jag är safe.

Plussade på med en metcon till.

15-12-9 av:
80kg BS
CTB PU

5:24min. Alla BS obrutna, PU kraftigt brutet.

Avslutade direkt efter wodden (typ 1min vila pga logistik med klocka osv) med 10MU for time för att simulera en gång till hur MU känns med puls i kroppen. Kändes bättre men fortfarande icke bra. 2:03min. Är inte bekväm än med den för mig nya tekniken med false grip.

En dags hel vila och två nätters bra sömn inplanerat och så jävlar smäller det på fredag.

Tags:

About marcusherou